Over Tummie

tummiepizza1.jpg

Tummie is een magazine voor enthousiaste eters. We brengen chefs, wetenschappers en kunstenaars uit de lage landen samen rond één smaak, geur of ingrediënt. We verschijnen twee keer per jaar volgens 'het ritme van de keuken'. Volg ons via instagram om als eerste te horen als er een nieuwe editie van de persen rolt. 

 

De zomereditie van Tummie Magazine wordt eentje om overal mee naar toe te nemen. We presenteren voor de zomer van 2022 een lichtere take-away versie van je favoriete magazine die ook inhoudelijk helemaal over meeneemeten gaat.  Van de geschiedenis van picknicken over de favoriete take-away-recepten van chefs uit België en Nederland tot een gecureerde streetfoodroute doorheen Rotterdam. Een ode aan het broodje kroket én het beste koude-soep-recept. De ultieme droge worst én een vegan lemper. Jij weet wat te maken op die picknick binnenkort! 

Tummie is samengesteld door culinair illustrator
Elise van Iterson (NL) en culinair journalist Barbara

Serulus (BE). In elk nummer van Tummie steken

we de landsgrens tussen België en Nederland over.

We delen een zee en een taal: hoog tijd om elkaar

beter te leren kennen. En welke plaats is hiervoor

beter dan aan tafel?

Tummie is telkens gevuld met verhalen en recepten van sommeliers, biologen, chefs, muzikanten, historici, bartenders, (kookboeken)schrijvers, bakkers, boeren en illustratoren. 

Wij kijken er naar uit dat u ons leest!

Tummie-logozomer.jpg